(Excel/Word/Powerpoint/Office)
Digitalisering is niet meer weg te denken in de maatschappij en dus ook niet in de schoonmaak. Of het nu gaat om receptionisten die een Excel sheet moeten maken, of ieder willekeurig personeelslid die op de computer aan het werk moet, optimaal gebruik maken van het Microsoft Office pakket is voor iedereen een vereiste. Een dagje opfrissen en onder deskundige begeleiding bekwamen is dan een hele uitkomst!

In onze Training “Werken met het Office pakket” staat de praktijk voorop. U leert het meest door het te doen en door de tips en trucs van anderen. Onze trainers zijn breed bekend met alle ins en outs van het Office pakket. Afhankelijk van de individuele vraag van de deelnemer kan er gewerkt en geoefend worden met het maken van Excel werkbladen, er kunnen Powerpoint-presentaties gemaakt worden. Er kan een mappenstructuur in outlook aangemaakt worden.

Kortom alles is mogelijk om vervolgens op het werk efficiënt en deskundig te kunnen werken in het Office-pakket.
U gaat aan de slag met:
– Opdrachten
– Ondersteunende theorie

Belangrijk

Het is noodzakelijk dat de deelnemer een eigen device (laptop/notebook/tablet) meeneemt naar de training. Op het device moet het te gebruiken Office pakket zijn geïnstalleerd.

Doelgroep: Alle medewerkers en managers

Duur: 1 dag of 2 dagdelen

Waar: Zwolle of Ouddorp.

Prijs: Per persoon: €295,00 (excl. BTW). InCompany prijs: €1750,00 (excl. BTW), min. 6 deelnemers.

Wilt u zich aanmelden? Klik hier!