Een training gericht op praktische vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling.

Gedreven jonge professionals kunnen een aanwinst zijn voor het bedrijf, mits zij binnen de omstandigheden staande blijven. Dit is niet makkelijk, zo blijkt uit de cijfers. Dertig procent van de jonge werknemers valt uit vanwege burn-out, depressie of andere psychische klachten. Verzuim vanwege psychische klachten duurt vaak lang omdat er niet direct, en vaak geen adequate, hulp voor geboden wordt. Omgaan met stress en het handhaven van eigen grenzen is iets wat vooral preventief goed aan te pakken is.

PEPS staat voor Persoonlijke Effectiviteit in een Professionele Setting. De training bestaat uit 8 dagdelen (of 4 dagen) en richt zich enerzijds op het ontwikkelen van praktische professionele vaardigheden zoals het geven van goede presentaties en acquisitie. Anderzijds richt PEPS zich op het ontwikkelen van zelfbehoud binnen de professionele setting. ‘Hoe haal ik goede resultaten en blijf ik verantwoordelijkheid houden voor mijn eigen welzijn en duurzame inzetbaarheid?’ De training is praktisch van aard, gericht op ervaring en het (verder ontwikkelen van) reflectief vermogen.

De training is bij uitstek geschikt voor studenten in het laatste jaar van hun (commerciële) studie of voor startende young professionals. De training wordt sinds 2009 als verplicht vak gegeven aan de master Gedragsverandering van de Radboud Universiteit te Nijmegen. De training wordt door de studenten zeer hoog gewaardeerd, zowel door de voorbereiding op de praktijk als de inzichten op persoonlijk vlak.

Praktische Informatie

Doelgroep: Young Professionals (en studenten) die zich graag beter willen profileren binnen de organisatie en op zoek zijn naar de juiste balans!

Duur: 4 dagen (of 8 dagdelen)

Waar: Zwolle of InCompany

Prijs: €1.995,00 (excl. BTW) per deelnemer. €15.960,00 (excl. BTW) InCompany.

Wilt u zich aanmelden? Klik hier!