Bijna alle zwembaden en recreatiebedrijven hebben wel een horeca-faciliteit. En daar waar gewerkt wordt met voedsel, is voedselveiligheid een zeer zwaarwegend issue. Het is en blijft de
verantwoordelijkheid van de ondernemer dat er schoon en veilig gewerkt wordt in de keukens.

In onze training HACCP staat uw praktijk voorop. De formele wet – en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en er staan allerlei zaken in die voor veel bedrijven niet van toepassing zijn. Wij gaan met u kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.

Onderwerpen:

  • FIFO-principe
  • Besmettingsgevaar
  • Hygiënisch werken
  • Wet- en regelgeving HACCP
  • Persoonlijke Hygiëne
  • Controleren versproducten
  • Schoonmaken keukengerei en keukenapparatuur
  • Opslaan en invriezen bereide producten
  • Schoonmaakprogramma’s
  • Werken met registratieformulieren

Tijdens de training wordt er gewerkt met opdrachten en ondersteunende theorie.

Doelgroep: Medewerkers uit de keuken

Duur: 1 dag of 2 dagdelen

Waar: InCompany

Prijs: €295 p.p. (excl. BTW). InCompany prijs: €1750 (excl. BTW), max. 10 deelnemers

Wilt u zich aanmelden? Klik hier!