Over Groveko

Groveko is al meer dan 35 jaar een toonaangevende, service gerichte groothandel op het gebied van hygiëne. In 2015 en 2016 hebben wij met de overname van Ewepo Reinigingssystemen uit Zwolle en Frag Hygiëne uit Goirle een investering in de toekomst gedaan. Met het migreren van Groveko, Ewepo en Frag naar “Groveko 2.0”, is er een krachtige, kennis gestuurde en service gerichte groothandel ontstaan.

De unieke eigenschappen van Groveko, Ewepo en Frag blijven in de nieuwe organisatie behouden waardoor wij toegankelijk en lokaal aanwezig blijven, maar tegelijkertijd de kracht van onze omvang in uw en ons voordeel kunnen inzetten.

Bij Groveko volgen wij trends en ontwikkelingen in de markt op de voet en trachten deze altijd zo snel mogelijk te vertalen naar concepten en/of systemen waarmee wij onze klanten vooruit kunnen helpen.

Naast dealer schappen van bekende A-merken importeren en produceren wij ook een groot aantal kwalitatief hoogstaande private label reinigingsmiddelen en materialen.

Wij willen voor onze klanten naast leverancier ook een kennis- en sparring-partner zijn, dit komt mede tot uiting in onze Groveko Academy. Groveko Academy is het opleidingsinstituut waar wij onze kennis delen met leidinggevende en uitvoerende schoonmaakprofessionals.

Door kennis en sterk leiderschap te verbinden aan passie en liefde voor het schoonmaak vak, willen wij de absolute sterkmaker zijn op het gebied van professionele schoonmaak, een schone werkomgeving en kennisdeling.

Zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen en liefst net dat stapje meer!

Groveko
We promise. We deliver.

 • Deskundig advies en maatwerk

  Wij staan, samen met onze afnemers, in de schoonmaakpraktijk van alle dag en deze ervaring en kennis willen wij graag aan u doorgeven.

 • Oplossingsgericht en conceptmatig denken, klantvriendelijk

  Wij staan borg voor kwaliteit en continuïteit in product, dienst, organisatie en mens. Bij ons is afspraak, afspraak en service staat zeer hoog in ons vaandel.

 • Duurzaamheid kenmerkt ons beleid

  Wij bieden een breed assortiment aan ecologische reinigingsmiddelen en onze Ewepo Reinigingsmiddelen zijn voorzien van het Sustainable Cleaning Certificaat. Daarnaast bieden wij op zeer korte termijn een complete lijn gevarensymbool vrije chemie.

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Bij Groveko hebben wij maatschappelijk verantwoord werken hoog in het vaandel staan. Wij willen het leven van mensen verbeteren door fundamenteel en verregaand bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen en omstandigheden.